Passa al contingut principal

Eleccions al Parlament de Catalunya 2012. (Actualització Baròmetre 31 d'octubre)

Degut a les darreres notícies, els resultats del baròmetre de 29 d'octubre han quedat obsolets. Així que fem una petita actualització.
Després de les declaracions de Duran i Lleida, José Montilla, Carme Chacón, Rubalcaba, etc. els resultats de les eleccions segons aquest baròmetre serien els següents:




Així, CiU perdria la majoria absoluta per culpa de la falta de concreció a l'hora de defensar la independència i per la petita falta comesa en fer l'anunci promocional de les eleccions.
El PSC continuaria en la seva caiguda per culpa de les declaracions dels seus dirigents, tant del PSC com del PSOE.
Els grans beneficiats d'aquesta pèrdua de vots, serien ERC, ICV i C's. Però també SI que amb el canvi de vots aconseguirien un escó per Girona, malgrat haver perdut vots en aquella circumscripció per culpa dels merders interns.

D'aquesta manera, CiU necessitaria l'ajuda d'algun partit per a dur a terme els seus propòsits. ERC continuaria sent la gran guanyadora de les eleccions situant-se com a segona força del Parlament.

Segons aquests resultats hi hauria 98 escons favorables al dret a decidir, un 73% del Parlament.



Comentaris

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Doncs mira, jo ja hi firmaria! CiU enfortida i premiada per haver fet el gir sobiranista, però sense majoria absoluta per no parlar clarament d'independència. ERC segona força al parlament. I SI i les CUP amb representació parlamentària, en contra del que preveien fins ara les enquestes. En total, 98 escons favorables a la consulta sobre la independència. No estaria gens malament, això.

    ResponElimina
  3. Endavant CiU !!! NO a un altre tripartit!.

    ResponElimina
  4. Quin percentatge de vots tindria SI a Barcelona, segons aquest últim baròmetre?

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada