Passa al contingut principal

Les Matemàtiques i el Partit Popular

Les matemàtiques, igual que en tots els àmbits de la vida, també les trobem en la política. Evidentment, no pots portar l'economia d'un país sense matemàtiques, ni tampoc pots tenir majories, però darrerament, hem observat un estrany fenomen: Les matemàtiques i el Partit Popular.

Per què és un fenomen estrany, us preguntareu? doncs bé, és molt curiós que un partit es passi tota la campanya dient que la majoria de catalans se senten espanyols i no volen l'Estat Propi; que les notícies publicades a El Mundo tenien credibilitat; que amb la independència la gent gran es quedaria sense pensions, els universitaris perdrien els títols, els cognoms es castellanitzarien i alguna barbaritat més... i resulta que la gent va i el voten més.

  • Un partit liderat per una dona que quan surt per la televisió tens ganes de tancar-la; que té un to de veu horrible i que només es dedica a dir mentides, mentides i més mentides.

  • Un partit que tenia el lema "Juntos sumamos" i en el debat electoral de 8tv va demostrar que no sabia sumar.

  • Un partit que s'ha dedicat a retallar i crear por en la societat.

Aquest partit passa de 18 a 19 escons i puja gairebé 85.000 vots.

Quan acaben les eleccions, tot i els resultats molt favorables per als que defensen el dret a decidir, continuen dient que són majoria i que els independentistes han perdut.

Un partit que no sap sumar, que no sap calcular majories, que enganya a la gent i que maltracta socialment al poble, ha crescut.

Coneguem Agapito, el professor de matemàtiques d'aquest partit que tant bé les utilitza.


Ell és el gran creador de l'estratègia política que ha aconseguit que un partit que no sap sumar acabi sumant un escó.

Comentaris