Passa al contingut principal

Una de freda i una de calenta

Després de la Via catalana, tot s'està precipitant en les ments de la gent, tot i que els polítics que guien la consulta mantenen els caps freds (potser massa).

En les hores posteriors a un dels esdeveniments més espectaculars de Catalunya com a poble, hi ha hagut declaracions, accions, debats, reportatges, venjances, etc. per tots costats.

Alguns potser teniu la sensació que uns dies sou molt optimistes (quan Letònia i Lituània es mostres favorables al procés, les enquestes són favorables...); altres dies sou pessimistes (els ambaixadors de Letònia i Lituània es disculpen, la CE diu que Catalunya quedarà fora de la UE...)... i així cada dia veieu el got mig ple o mig buit.

Jo ja n'estic tip de alts i baixos, des del dia de la Via només veig una direcció, la VICTÒRIA!!

Estic fart de que ens deixem trepitjar per tothom, tenim dignitat i volem sobreviure!!

La CE, la UE i l'Estat espanyol tenen molta por, perquè si Catalunya s'independitza tindran problemes molt greus, per això intenten boicotejar el procés intentant atemorir-nos, però no ho aconseguiran, perquè nosaltres serem el que volem ser!

- Segur que la UE està disposada a deixar marxar un dels Estats més productius d'Europa??
- Segur que l'Estat espanyol està disposat a boicotejar-nos i menjar-se tot el deute de la comunitat autònoma de Catalunya i passant a ser el país més endeutat del món??
- Segur que la UE es quedaria amb l'Estat espanyol a punt de fer fallida??
- La zona euro estaria disposada a deixar que l'Estat espanyol es quedés, sense marge per tornar el seu deute??
- De veritat es pensen que som tontos i ens menjarem el deute de l'Estat espanyol i a més a més quedarem marginats del món??


Senyors!! tenim la INDEPENDÈNCIA a tocar!! No defalliu!!

L'ESTAT CATALÀ serà una REALITAT!! 


Comentaris