Animacions infantils catalanes representant refranys, frases fetes, dibuixos animats, acudits, jeroglífics, endevinalles i un llarg etc. per a que adults i nens gaudeixin de la cultura catalana. I tot explicat des del punt de vista de diferents personatges estrafolaris: en Rebel, l'Alcinator, l'Inalfabet, en Txuc No Res, la Revifalla...

diumenge, 5 de març de 2017

El retorn d'en NiNot


Avui estem d'estrena!!! Torna un dels personatges més entranyables de Catalunya, en NiNot!!!!!!

Tots recordem que en NiNot va fer la seva primera aparició en públic el 4 de febrer de 2011 al Canal de Youtube d'eduvila2 amb el capítol Les esferes d'en NiNot, on es va guanyar el públic amb les seves expressions simpàtiques i el seu caràcter extrovertit.

Dies més tard, l'11 de febrer de 2011 sortiria la seva segona història, El viatge d'en NiNot, on es pot veure un personatge rabiut que no tot li surt bé.

Finalment, el 23 de febrer de 2011 apareix el darrer capítol, on es pot veure el NiNot més fosc i malvat, L'atracament d'en NiNot.

Avui, 5 de març de 2017, poc més de 6 anys després de la seva primera aparició, en NiNot torna a les pantalles amb un nou capítol El retorn d'en NiNot, on el protagonista surt de la presó de trapelles després d'haver-hi estat tancat durant els darrers 6 anys per l'intent de robatori del banc. D'aquesta manera, el creador de la sèrie reprèn la vida d'en NiNot just on la va deixar en el tercer capítol.

Estem molt il·lusionats amb el retorn d'en NiNot!! Esperem veure'l aviat amb un cinquè capítol!!

Us deixem amb el quart capítol!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada