Animacions infantils catalanes representant refranys, frases fetes, dibuixos animats, acudits, jeroglífics, endevinalles i un llarg etc. per a que adults i nens gaudeixin de la cultura catalana. I tot explicat des del punt de vista de diferents personatges estrafolaris: en Rebel, l'Alcinator, l'Inalfabet, en Txuc No Res, la Revifalla...

dilluns, 15 de gener de 2018

Benvinguts al 2018!!

Hola amics i amigues!!
Ja s'ha acabat el 2017. Aquest any hem passat hem fet un munt de canvis al blog!

- Hem continuat col·laborant amb el Canal de Youtube d'eduvila2.
- Hem presentat nous personatges.
- Hem iniciat noves seccions.

I hem penjat més entrades que mai!! De fet aquest 2017 hem redactat 35 entrades!! Un augment espectacular!!! Ja que la nostra mitjana al 2016 era d'unes 3,3 entrades per any. Actualment és de 12!!

Pel que fa les estadístiques de les visites... això és una altra cosa...  la cosa no acaba de rutllar, ja que no tenim la regularitat que voldríem, tot i que les visites d'aquest any arriben a 1.208.... però tot no son males notícies!! hem arribat a les 9.900 visites i si tot va bé, els propers mesos el nostre bloc arribarà a les 10.000 visites!! Ho celebrarem com cal!! Ja ho veureu!!

Bé, i què ens espera aquest any?? Doncs seguirem col·laborant amb el Canal de Youtube seguint la mateixa dinàmica que el 2017. I de tant en tant.... farem alguna entrada de regal!!

Us desitjo un molt bon any 2018!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada