Animacions infantils catalanes representant refranys, frases fetes, dibuixos animats, acudits, jeroglífics, endevinalles i un llarg etc. per a que adults i nens gaudeixin de la cultura catalana. I tot explicat des del punt de vista de diferents personatges estrafolaris: en Rebel, l'Alcinator, l'Inalfabet, en Txuc No Res, la Revifalla...

dijous, 6 de febrer de 2014

Un poc de Matemàgia

Mentre vaig agafant energia per parlar del procés d'independència i de política en general (per no cremar-me massa) he decidit continuar penjant vídeos al meu canal de youtube. En aquesta ocasió m'he transformat en un mag, així que avui us deixo un truc de Matemàgia que vaig aprendre de petit. 

Pels que no ho sabeu, la Matemàgia és l'art de fer màgia a través de la matemàtica. En el cas d'aquest vídeo que us he penjat, es fan unes operacions per tal de que el número que s'escull surti repetit a la calculadora.

El truc surt revelat, ja se que aquestes coses no agraden als mags, però crec que aquest truc té una dificultat mínima i per tant simplement considero que són operacions interessants.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada