Animacions infantils catalanes representant refranys, frases fetes, dibuixos animats, acudits, jeroglífics, endevinalles i un llarg etc. per a que adults i nens gaudeixin de la cultura catalana. I tot explicat des del punt de vista de diferents personatges estrafolaris: en Rebel, l'Alcinator, l'Inalfabet, en Txuc No Res, la Revifalla...

dilluns, 1 de maig de 2017

Principals Planetes del Sistema Solar


Moltes vegades, estem tant capficats en les nostres vides que no ens aturem a mirar cap al cel i situar-nos a l'espai. Vivim a la Terra, al tercer planeta del Sistema Solar, però no estem sols girant al voltant del Sol! Ens acompanyen diferents objectes de diferents mides i composicions.

En aquest vídeo podreu aprendre els noms dels que avui en dia considerem els Planetes i Planetes Nans del Sistema Solar.

Per ordre de més promer a més llunyà del Sol són: Mercurí, Venus, Terra, Mart, Ceres, Júpiter, Saturn, Urà, Neptú, Plutó, Haumea, Makemake i Eris.


N'hi ha molts més que podrien ser considerats Planetes Nans en un futur: Orc, Ixion, Varuna, Quaoar i Sedna.

La majoria de planetes tenen les seves pròpies llunes. El Sistema Solar té milers i milers d'objectes. És un sistema viu i està esperant a que l'observem, l'aprenem i l'utilitzem per a desenvolupar-nos.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada